Til alle påmeldte i tXt for skoleåret 2022/23!

Utsendelse av tXt-antologien Løyndom startet denne uka. Det vil nok gå en uke eller to før materiellet ankommer skolen. Følg med der posten blir levert. Ta kontakt med oss hvis det drøyer, så skal vi spore sendingen.

 Alle digitale ressurser ligger nå tilgjengelig på txt.no. Her finner dere tekster, lydfiler og informasjon om konkurransen. Tekstutdragene vil snart bli omgjort til Issuu for å forbedre lesekvaliteten.

 Når det gjelder konkurransen, så er det tre lydhistorier som elevene skal koble med utdrag i antologien. Lydhistorier og svarark legges ut mandag 22. august. Vi håper mange av dere deltar. Mer informasjon her

Læreroppgaver til utdragene finner dere her

Last ned plakat her

Ny nettside
Vi utvikler en ny nettside som skal samle alle våre ressurser i ungdomsskolen, og som skal bli en side unge lesere også kan bruke utenom skolen. Men vi trenger hjelp til å finne et navn til nettsiden. Vi håper derfor dere kan be elevene deres stemme over utvalgte forslag og/eller komme med egne forslag på hva nettsiden bør hete. Vi plukker ut noen bidrag som vinner bokpakke fra oss.

 Se forslag og stem her innen onsdag 24. august

 Lykke til med årets tXt-aksjon og ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom dere har spørsmål. 

Vh Ole IB Storø
Foreningen !les
ole@foreningenles.no